Etusivu > Vuosaareen > Toimitilat ja työpaikat

Toimitilat ja työpaikat

Vuosaari on Helsingin vetovoimaisimpia kaupunginosia, lähes 40 000 asukkaan ja 5000 työpaikan kehittyvä kaupunkialue ja liikenteen solmukohta. Vuosaaressa kohtaavat yritysmyönteinen kaavoitus, monipuoliset työvoiman koulutuspalvelut ja kansainvälinen toimintaympäristö.

Yritysten Vuosaari
Vuosaaren alue ja sataman läheisyys houkuttelee erityisesti logistiikka- ja teknologiayrityksiä, vapaa-ajan palveluja tarjoavia yrityksiä sekä majoitus-, matkailu- ja ravitsemusalan yrityksiä. Alue tarjoaa oivallisen sijoittumispaikan myös edellä mainittujen alojen oppilaitoksille. Erinomainen sijainti ja liikenneyhteydet luovat hyvät mahdollisuudet kehittyvälle liiketoiminnalle. Työvoiman saatavuus Vuosaaresta ja lähialueelta on hyvä.

Monipuoliset koulutus- ja rekrytointipalvelut
Aikuiskoulutuskeskus Edupoli tukee alueen yrittäjyyttä toimien yritysten kehittämiskumppanina. Alueen monikulttuurisuus on tulevaisuuden mahdollisuus. Vuosaareen on suunnitteilla laajamittainen monikulttuurinen koulutus- ja valmennushanke, jonka tehtävänä on käyttämättömän työvoimareservin aktivointi.Tehokkaalla rekrytointikoulutuksella voidaan edesauttaa työvoiman saantia.

Kansainvälistä menestystä
Vuosaaressa toimii useita menestyviä kansainvälisiä yrityksiä. Lähes 2000 henkeä työllistävä Paulig-konserni muutti alueelle vuonna 1967. Yhtiön uusi pääkonttori ja kahvipaahtimo valmistuvat sataman läheisyyteen vuoden 2009 aikana. Pauligin uusinvestoinnin Vuosaareen varmistivat hyvät logistiset yhteydet ja ammattitaitoinen henkilöstö. Vuosaaressa Paulig työllistää lähes 300 henkeä.


Yhteistyökumppanit Helsingin Kaupunki Lemminkäinen Paulig