Etusivu > Vuosaareen > Asuminen ja palvelut

Asuminen ja palvelut

Tulevina vuosina Vuosaaren rakentaminen on aktiivista. Kerrostaloasuntoja ja pientaloja valmistuu aluelle lähes 300 000 k-m2 ja toimitiloja 100 000 k-m2. Asuntojen ja laadukkaan ympäristön lisäksi Vuosaari tarjoaa monipuoliset yksityiset ja julkiset palvelut.

Asuminen & palvelut
Keskeinen Columbus Kauppakeskuksen monipuolinen tarjonta ja keskeinen sijainti palvelevat vuosittain noin 8 miljoonaa asiakasta. Kauppakeskuksessa on 50 liikettä, mm. K-citymarket, S-market, Seppälä, Lindex, Apteekki, Alko ja Posti sekä useita ravintoloita ja kahviloita.

Kauppakeskukseen on helppo tulla, paikoitustilaaon runsaasti ja julkiset yhteydet lähialueilta ovat erittäin hyvät. Bussit ja metrolinja kulkevat kauppakeskuksen kautta yhdistäen Vuosaaren suoraan Helsingin ydinkeskustaan.

Kulttuuria ja palveluja
Metroaseman tuntumassa sijaitsevat myös kaupungin terveys- ja sosiaalipalvelut, Vuosaaren urheilutalo sekä kulttuuritalot Vuotalo ja Nordsjö-Rastis. Vuosaaressa toimii kymmeniä päiväkoteja, joista osa on vieraskielisiä tai erikoispäiväkoteja sekä useita suomenkielisiä ja yksi ruotsinkielinen koulu. Matkailun mahdollisuuksia edustavat monet kurssi- ja hotellikeskukset sekä Rastilan leirintäalue


Yhteistyökumppanit Helsingin Kaupunki Lemminkäinen Paulig